Välkommen att delta i en digital information om Tjänstedesign- Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning

När: måndagen den 15 april, 2024 kl 13.15 – 14.45

Föreläsare: Karin Dahl, processtöd Tjänstedesign och Helene Ohlsson metodstöd Tjänstedesign och förbundschef Västra Värmlands och Norra Dalslands Samordningsförbund. Båda certifierade utbildningsledare i Grundkurs Tjänstedesign i egen regi

Till vem: Informationen vänder sig till medarbetare/chefer/politiker hos samordningsförbundens parter som vill veta mer om tjänstedesign.

Tjänstedesign är en utvecklingsprocess där man involverar användaren för att se till att de tjänster som tas fram fungerar och uppskattas av dem som verksamheten finns till för.
Karin och Helene kommer att berätta om vad tjänstedesign är, hur man kan använda tjänstedesign i organisationer och verksamheter, dela med sig av erfarenheter och insikter från att arbeta med tjänstedesign under flera år, samt information om Grundkursen Tjänstedesign utifrån www.innovationsguiden.se

Anmälan till informationstillfälle 15/4 sker genom att boka din plats här >>
Sista anmälningsdatum den 10 april

En teamslänk kommer att skickas ut innan informationen till de som anmält sig. Länken skickas till den mailadress du uppger. Var noga med att fylla i rätt mailadress (om du inte fått någon teamslänk 12/4 så kontakta Värmlandsprojektparaply)

Vid frågor kontakta Värmlandsprojektparaply:
jennie.holmberg@karlstad.se
malin.andersen@karlstad.se
linda.johansson2@karlstad.se

Projekt

Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning

Läs mer