Välkommen att delta i en digital information om Lösningsfokuserat arbetssätt inom föreläsningsserien ”Höj din kompetens”

När: Måndag den 18 december, 2023 kl 13.00-14.00

Föreläsare: Jonas Wells och Sussan Öster

Till vem: Informationen vänder sig till intresserade av nästa års satsning Utbilda Utbildare i lösningsfokuserat arbets- och förhållningssätt. Medarbetare, chefer, ledare, politiker hos samordningsförbunden och dess parter i Gävleborg, Dalarna och Värmlands län.

Jonas och Sussan kommer att fokusera informationen på Utbilda Utbildare satsningen, presentera idéer, dela vilka möjligheter den kan ge upphov till eller förstärka för de som går den. De kommer att svara på frågor både om praktiska detaljer, förhoppningar/förväntningar, upplägg samt hur insatsen kan stödja fortsatt samverkan och lärande om samverkan i våra tre län (Gävleborg, Värmland, Dalarna) inom ramen för ESF-projektet Lärande och Utveckling Finansiell Samordning.

Anmälan sker genom att boka din plats här >>
Sista anmälningsdatum den 12 december.

En zoomlänk kommer att skickas ut innan föreläsningen till de som anmält sig. Länken skickas till den mailadress du uppger. Var noga med att fylla i rätt mailadress (om du inte fått någon länk 15/12 så kontakta Värmlandsprojektparaply)

Obs. Föreläsningen kommer att spelas in. Om du som anmält dig inte vill riskera att synas på inspelningen så stäng av kamera, mikrofon samt logga in utan att ange ditt namn.

Vid frågor kontakta Värmlandsprojektparaply:
jennie.holmberg@karlstad.se
malin.andersen@karlstad.se

Projekt

Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning

Läs mer