”Att göra mer med mindre”: Information och workshop om lösningsfokuserat arbets- och förhållningssätt inom föreläsningsserien ”Höj din kompetens”

Projektet Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning erbjuder kostnadsfri digital information/workshop om lösningsfokuserat arbets- och förhållningssätt.

Varmt välkomna till denna information och workshop om lösningsfokuserat arbets- och förhållningssätt. Denna timme hoppas vi, Jonas Wells och Mike Evers, att tillsammans med er svara på frågor, visa upp hur lösningsfokus kan göra skillnad och bjuda in till höstens tre öppna sex dagars grundutbildningar som startar den 9 sept (i Avesta), den 22 oktober (i Gävle) och den 7 november (i det digitala rummet Zoom).

Fundera gärna tills vi ses ”Anta att denna timme gjorde en tydlig och märkbar skillnad för er, vilken skillnad skulle göra den största skillnaden?”

När: Måndagen den 27 maj, 2024 kl 15.00 – 16.00 (via Zoom)

Föreläsare: Jonas Wells, förbundschef/utbildningsledare i Södra Dalarnas samordningsförbund och Mike Evers, arbetsmarknadshandläggare vid Nordanstigs kommun.

Både Jonas och Mike har många års erfarenhet av lösningsfokuserat arbets- och förhållningssätt. Jonas forskar kring lösningsfokus, är metodansvarig för lösningsfokus i vårt ESF projekt och har utbildat genom samordningsförbunden i flera år. Mike har många års praktiskt erfarenhet från det framgångsrika Älgeredskollektivet.

Till vem: Informationen riktar sig till medarbetare/chefer hos samordningsförbundens parter.

Anmälan sker genom att boka din plats här >>
Sista anmälningsdatum den 23 maj.

En zoomlänk kommer att skickas ut innan informationen till de som anmält sig. Länken skickas till den mailadress du uppger. Var noga med att fylla i rätt mailadress (om du inte fått någon teamslänk 24/5 så kontakta Värmlandsprojektparaply)

Vid frågor kontakta Värmlandsprojektparaply:
jennie.holmberg@karlstad.se
malin.andersen@karlstad.se
linda.johansson2@karlstad.se

Projekt

Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning

Läs mer