https://varmlandsprojektparaply.se/app/uploads/2018/05/eu_logo.png https://varmlandsprojektparaply.se/app/uploads/2021/03/amif-e1642606759730.png https://varmlandsprojektparaply.se/app/uploads/2021/03/erasmus.png

Välkommen till avslutskonferens för Värmlands Unga den 8:e februari!

Projektet Värmlands Unga har arbetat för att motverka skolavhopp med målet att fler ungdomar når behörighet till gymnasiet, närmar sig gymnasieexamen och därmed ges bättre förutsättningar för att etablera sig på arbetsmarknaden.

 

Välkomna till avslutningskonferens för Värmlands Unga där vi berättar och delar våra erfarenheter och resultat!

När: Fredagen den 8:e februari
Tid: 08.30-15.00
Var: Elite Stadshotell, Karlstad

 

Exempel på programpunkter:

Röster ur projektet. Vi får på olika sätt ta del av projektledare, projektägare och deltagares erfarenheter och berättelser från Värmlands Unga.
Projektets utvärderare berättar om projektets resultat.
Hans-Eric Wikström, undervisningsråd berättar om det regeringsuppdrag Skolverket haft om att förebygga avhopp från gymnasieskolan.
Olof Wretling – en av landets populäraste komiker och berättare medverkar med delar ur föreställningen Diagnoserna i mitt liv vilken Värmlands Folkblad beskriver som ”en så stark föreställning att Olof Wretling borde ta den ut på en skolturné för att så ett hopp hos alla unga som har resignerat”.

 

Anmäl ditt deltagande senast den 25 januari på länken nedan:
https://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=7a0078b665d3  


Följ oss på Instagram!

Vi som jobbar med projekten