Independent People Logo VI box logga arbetskraft 2.0 VA logga https://varmlandsprojektparaply.se/app/uploads/2018/05/eu_logo.png https://varmlandsprojektparaply.se/app/uploads/2021/03/amif-1.png https://varmlandsprojektparaply.se/app/uploads/2021/03/erasmus.png

Allas barn!

Allas Barn! – En konferens om vikten av förebyggande arbete

Som en del i uppmärksamhetsveckan Se mig bjuder Social hållbarhet på Länsstyrelsen Värmland in till en dag om vikten av kunskapsbaserat förebyggande arbete. Utgångspunkter för dagen är teorin om risk- och skyddsfaktorer och jämställdhetsintegrering i det förebyggande arbetet. Syftet med dagen är att öka kunskapen om förebyggande arbete och inspirera till aktiviteter och handling. Konferensen hålls på CCC i Karlstad den 22 november 2018.

Målgruppen är du som i din profession kommer i kontakt med unga till exempel personal inom polisen, förskola, skola, fritid, socialtjänst, hälso- och sjukvård, idéburen sektor och beslutsfattare.

Sista anmälningsdag är 22 oktober och har du frågor kan du kontakta Isabell Persson (isabel.persson@lansstyrelsen.se) eller Maude Johansson (maude.johansson@lansstyrelsen.se). Utbildningen är kostnadsfri. Deltagarna bjuds på fika och lunch. Det finns ett begränsat antal platser och anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Uteblivet deltagande debiteras 1000 kr.

Se mer info och anmäl dig på:

https://www.lansstyrelsen.se/varmland/kalenderhandelser—varmland/2018-06-21-allas-barn—en-konferens-om-vikten-av-forebyggande-arbete.html

 

 

Vi som jobbar med projekten