Välkommen att delta på fortsättnings- och nätverksmöjligheter med lösningsfokuserat arbets- och förhållningssätt, digitalt

Genom projektet Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning erbjuds du som har gått en grundutbildning (eller har påbörjat en grundutbildning) i lösningsfokus möjligheten att digitalt möta andra och träna dina färdigheter.

Detta sker genom coachingtriader. En är coach, en är coachad och den tredje är observatör. Du väljer i mötet vilken roll du önskar ha. Coachningen pågår i 20-30 min och efterföljs sedan av 30 min till reflektion, frågor och funderingar om vad vi har sett/varit med om.

När: Måndagen den 16 sep kl. 14.00 -15.00

Till vem: Du som har gått en grundutbildning (eller har påbörjat en grundutbildning) i lösningsfokus och tillhör personal hos samordningsförbunden och de myndigheter som berörs (kommuner, regioner, Arbetsförmedling och Försäkringskassa) i Dalarna, Gävleborg eller Värmland.

Frågor: Kontakta Jonas Wells om frågor kring mötet, jonas.wells@avesta.se 0706380617.


Anmäl dig här >> senast 12 september

En zoomlänk skickas i ut i samband med anmälan (länk hittar du högst upp i pdf:filen i svarsmailet). Var noga med att fylla i rätt mailadress (om du inte fått någon länk direkt efter anmälan så kontakta Värmlandsprojektparaply)

Vid frågor angående anmälan kontakta Värmlandsprojektparaply:
jennie.holmberg@karlstad.se
malin.andersen@karlstad.se
linda.johansson2@karlstad.se

Projekt

Lärande och Utveckling FINansiell SAMordning

Läs mer